Bli sett når du og hunden din skal på kjøretur

Pleier du å ta med hunden din på kjøretur? Det er en hyggelig reisevenn du har der. Hunder blir jo som kjent som et fullverdig familiemedlem og liker å være med der det skjer noe. Men når dere kjører på biltur sent på mørke vinterkvelder er det veldig viktig at dere blir godt sett av alle andre trafikanter. Derfor er det viktig at du har skikkelig belysning på bilen din. Med ekstralys fra Nordeye er dere sikret å bli sett i trafikken, uansett hvor mørkt det er på landeveien. I denne artikkelen skal vi vise deg hvilke lysprodukter du kan kjøpe til en rimelig penge hos Nordeye, som blant annet tilbyr ekstralys til bilen med varme på innsiden av lyktene slik at du unngår at lyskvaliteten blir svekket av is og snø, så bli med oss videre.

Ekstralys fra Nordeye – se og bli sett

Hvis du har sett deg lei på å mer eller mindre kjøre rundt i blinde sammen med Fido om kvelden, er runde ekstralys fra https://nordeye.com/no/ tingen for deg. Her kan du velge og vrake i mange forskjellige modeller fra kjente merker som BriodLights og Lazer, for å nevne noen få. Hos https://nordeye.com/no/ ekstralys kan du velge mellom runde ekstralys som kommer med LED-pærer, Halogen-pærer, Xenon som leverer lysstyrke med variasjon og lumen. Disse ekstralysene vil lyse opp tilværelsen din på null komma niks!

Hele 3 av 10 trafikkulykker skjer på mørke kvelder

Mer enn 30 % av trafikkulykkene på norske veier skyldes mangel på lys i tussmørket. Dette er bygget på tall fra Statens Vegvesen tidligere i år. Hvis det i tillegg er glatt på veiene er sjansen for at ulykker inntreffer enda større.

At folk ser dårligere i mørket har den naturlige forklaringen at det er mindre lys som når netthinnen og de følsomme cellene ikke blir tilstrekkelig stimulert. Vi blir også dårligere til å oppfatte farger ettersom øynene ikke får nok informasjon. En annen faktor er alder. Jo eldre vi blir, desto dårligere ser vi. Det hjelper heller ikke om man bruker briller, ettersom det er øynenes evne til å oppfatte lys som gradvis reduseres. .

Det spiller ingen rolle hvor oppegående og sprek du er som ung. Med alderen kommer også en reduksjon i synsevnen, noe som er helt normalt og ikke til å unngå. Når man har passert femti år, kan man bare se 50 % av hva man var i stand til som 20-åring. Så hvis en 20-åring kan se 100 meter fremover, kan en 50-åring kun se 50 meter. Slik bli aldersforskjellen påvirket.

Som du ser er det flere viktige årsaker til å skaffe seg skikkelig belysning på bilen. Hvorfor vente til en ulykke inntreffer? Skaff deg heller gode ekstralys fra https://nordeye.com/no/ i dag og kom dette i forkjøpet. Ekstralysene gjør det mer behagelig for øynene når du kjører også. På den måten blir det mer avslappende å kjøre bil i tussmørket, spesielt når du skal kjøre lange distanser, du og hunden din. Ta en titt på det omfattende utvalget av ekstralys fra https://nordeye.com/no/ i dag og gjør det tryggere både for deg selv og andre medtrafikanter når du er ute på kveldstur med din firbeinte venn.