Hvordan innrede når man har hund

Det å innrede en leilighet eller et hus er jo alltid vanskelig, men det blir kanskje ekstra vanskelig når man har en hund. Dette fordi vi vet jo alle hvordan hunder liker og leke med alt og ingenting. Derfor skal vi gå nærmere inn på noen ting du kan gjøre for at ditt bosted skal bli akkurat slik du drømmer om.

Planter

Det er jo faktisk noen planter som er giftige for hunder, så det må du sjekke ut før du skaffer deg hund. Hvis du eventuelt vil ha planter som du vil at hunden din skal holde seg unna, kan det være en god idé å skaffe seg et terrarium slik at de holder seg godt i live. Det å ha et terrarium gjør også bostedet ditt ekstra spesielt, fordi du kan investere i andre dyr som kan bo inne i dette.

Tepper

Noe som også kan være lurt å skaffe seg, er gangteppe for eksempel. Dette fordi hunder liker jo å fly rundt både her og der når de er ute, så du vet aldri hva de har med seg inn. Derfor vil det å ha et teppe i gangen spare deg for mye vasking. Det er jo en fordel om ganga leder rett inn til badet, slik at du kan gi hunden din et bad etter den har vært på tur!

Dette er bare noen av de tipsene som kan være nyttige for deg som har hund, men som også vil ha et fint hjem.

Staffordshire Bull Terrier