Velg sofa for din hund og deg

 

For å kose seg maksimalt, er det viktig å velge de riktige møblene til sitt hjem. Og noen ganger blir man hindret i å velge av budsjett, for stort eller for lite utvalg, eller kanskje fordi man bor langt fra nærmeste sted hvor man kan shoppe slikt. Da kan det være greit å finne noe på nett, slik at man sparer tid, penger og ikke minst kan velge fra et stort utvalg som man kan sortere etter egne kriterier. Her kan du lese litt mer om hva du bør tenke på før du legger pengene på bordet.

Hvor skal sofaen stå?

Det er viktig å tenke på plassering og hvor mye plass man har til rådighet, og det finnes en del feil man kan gjøre med sofaens plassering, også. For eksempel er det veldig vanlig å sette møblene langs veggene i rommet, slik at man får en åpen, tom plass midt på. I stedet kan man bruke sofaen som en naturlig romdeler, for eksempel. Også for hunden er det greit at de kan vandre mer variert i rommet, og ikke bare ha én tumleplass – nemlig midt i.

Hvilken type sofa bør du velge?

Det er ikke alltid så greit å velge, men noen faktorer spiller jo inn på hvilken sofa man bør velge til stua. Skal hunden få lov til å ligge i sofaen? Er det små eller store barn i huset? Har dere andre dyr? Hvilke farger er aktuelle? Også stoff er en utfordring, da noen stoffer ser penere ut i mørke farger, mens man kanskje helst vil ha en lys sofa.

Din hund fortjener en egen sofa

For deg som virkelig setter din hunds velvære i fokus, finnes det et rikt utvalg av både seng og madrass til hund å investere i. Kanskje hunden din faktisk heller vil ha en madrass som den selv kan flytte til et skjermet, rolig område av huset, enn en seng som den må formidle til deg hvor skal stå? La hunden velge selv, så blir valget mer naturlig i forhold til hundens behov og ønsker.